Prírodné zubné pasty bez fluoridu. A s chios mastichovým olejom!

Zubné pasty s chioským mastichovým olejom sú prírodné zubné pasty bez fluoridu. Fluorid, ktorý zabraňuje vzniku zubného kazu, je nahradený prírodnými zložkami, ktoré zabraňujú vzniku zubného kazu a kameňa (spolu so správnou technikou čistenia zubov), osviežujú dych a starajú sa o ústa, ďasná a zuby.

Prečo zubná pasta bez fluoridu?

Čo ponúka zubná pasta bez fluoridu? Zložky zubnej pasty bez fluoridu môžu spôsobiť, že vaše ústa budú sviežejšie. Výrobky bez fluoridu môžu fyzicky vyčistiť vaše zuby a odstrániť zubný povlak. Aj keď zubná pasta neobsahuje fluorid, môže pomôcť vybieliť vaše zuby.

Aká je nevýhoda zubnej pasty s fluoridom?

Ak sa prehltne príliš veľa fluoridu, fluorid v zubnej paste sa stáva toxickým. Nadmerný príjem fluoridu sa spája so stavom nazývaným zubná fluoróza, ktorý spôsobuje zmenu farby zubnej skloviny a môže naznačovať, že aj zvyšok tela je vystavený nadmernému množstvu fluoridu.

Prírodné zubné pasty bez fluoridu. S mastichovým olejom!

Mastic & Herbs: Riešenie pre účinnú starostlivosť o zuby bez fluoridu, bez nežiaducich chemikálií. Päť extra prírodných zubných pást:

  1. S extra mastichou a organickým harmančekom
  2. S mastichou a prírodnou mandarínkou
  3. S mastichou a organickou mätou

Aj varianty pre deti

  1. Zubná pasta pre deti s mastichou a banánom
  2. Detská zubná pasta s mastichou a jahodami

A ústna voda

  1. S mastichou, stéviou a mätou

Zubné pasty a ústne vody s chioským mastichovým olejom a bylinkami neobsahujú fluorid a sú vhodné aj na homeopatické použitie.

Prečo si vybrať zubnú pastu bez fluoridu s mastichovým olejom?

Pistacia Lentiscus var. Chia - masticha a mastichový olej z nej: zázrak prírody. Celosvetovo jedinečná masticha je prírodný produkt z gréckeho ostrova Chios. Jej účinok je známy už od staroveku. Viac informácií o chioskej mastiche a jej účinkoch nájdete tu.

Vedecký výskum preukázal, že chioská masticha má antibakteriálny a protiplesňový účinok. Klinický výskum preukázal, že masticha znižuje zubný povlak a výrazne zabraňuje tvorbe nového povlaku, pričom v kombinácii s dobrou ústnou hygienou poskytuje vynikajúcu kontrolu zubného kameňa a tiež zabraňuje vzniku zubného kazu.

Mastichový olej vďaka svojim antimikrobiálnym a antimykotickým vlastnostiam urýchľuje hojenie vredov v ústach a zabraňuje stomatitíde a infekciám ústnej dutiny. Mastichový olej poskytuje príjemný a dlhotrvajúci svieži dych. Dokonca má aj niektoré protibolestivé vlastnosti, ak sú zuby postihnuté zubným kazom.

Mastic & Herbs: Zubná pasta s mastichou a organickým harmančekom

Zubná pasta s čistým chioským mastichovým olejom a ekologicky pestovaným harmančekom. Táto zubná pasta neobsahuje:

  • fluorid
  • SLS
  • Parabény
  • umelé sladidlá
  • etylalkohol

Fluorid sa však do tela zvyčajne dostáva prostredníctvom vody a potravín. Zubná pasta neobsahuje pyrofosfát sodný (zložka proti zubnému kameňu), pretože môže spôsobiť citlivosť zubov. Neobsahuje ani "triklosan", ktorý sa považuje za karcinogén. A "laurylsulfát sodný".

Táto pasta robí zuby belšie a silnejšie, chráni a posilňuje ďasná, zabraňuje vzniku zubného kazu, bojuje proti zubnému kameňu, ničí baktérie a mikróby! Táto pasta je vhodná na homeopatiu. Zložky sú z 98,4 % prírodného pôvodu!

Harmanček

Zubná pasta obsahuje okrem chioského mastichového oleja aj výťažok z harmančeka (Matricaria recutita), ktorý je ekologicky pestovaný. Harmanček je hypoalergénny bylinný extrakt s protizápalovými, antiseptickými, antibakteriálnymi a hojivými účinkami na rany.

Mastic & Herbs: Zubná pasta s mastichou a mandarínkou

Prírodná zubná pasta vhodná pre citlivé ďasná a účinná proti zápalu ďasien. Kombinácia vlastností: antibakteriálna a protiplesňová účinnosť mastichy a chuť mandarínky.

Pasta je šetrná k zubom a ďasnám a bojuje proti zárodkom a baktériám. Táto zubná pasta s čistým mastichovým olejom a prírodnými mandarínkami pre príjemnú ovocnú chuť. Vďaka tejto ovocnej chuti je ideálna aj pre deti.

Táto zubná pasta so špeciálnym zložením pre citlivé ďasná. Bielí a posilňuje zuby, chráni a posilňuje ďasná, zabraňuje vzniku zubného kazu, bojuje proti zubnému kameňu, ničí baktérie a mikróby.

Táto zubná pasta je:

  • Bez fluoridu
  • Bez SLS
  • Bez parabénov
  • bez umelých sladidiel
  • neobsahuje etylalkohol

Chioský mastichový olej a ďalšie vhodné účinné látky bezpečne a účinne nahrádzajú účinky uvedených zložiek. Vhodné pre homeopatiu. Zloženie 97,6 % prírodného pôvodu!

Mastic & Herbs: prírodná zubná pasta s mastichou a organickou mätou

Táto zubná pasta je s čistým chioským mastichovým olejom a organickou mätou bez fluoridu. Má bieliaci účinok. Poskytuje svieži dych, bojuje proti zubnému kameňu a pôsobí ako prevencia zubného kazu. Kombinuje vlastnosti mastichy (silné antibakteriálne vlastnosti) s vlastnosťami starostlivo vybraných špeciálnych zložiek

Táto pasta je šetrná k zubom, jemná k ďasnám, zákerná voči zárodkom a baktériám. Táto zubná pasta s čistým mastichovým olejom a ekologicky pestovanou mätou pre chladivý, svieži dych, proti zubnému kameňu a na prevenciu zubného kazu. Vhodná pre fajčiarov.

Prečo je prírodná zubná pasta s mastichou a organickou mätou vhodná pre fajčiarov?

Kombinácia chioského mastichového oleja a mäty je ideálna pre fajčiarov. Ďasná a zuby fajčiarov potrebujú náležitú starostlivosť kvôli škodlivým látkam obsiahnutým v cigaretovom dyme.

Používanie zubnej pasty s mastichovým olejom a mätou poskytuje svieži dych a mastichový olej obsiahnutý v zubnej paste sa stará o ďasná. Jeho antibakteriálne a protizápalové vlastnosti sú ideálne na starostlivosť o ďasná postihnuté dymom.

Táto zubná pasta má bieliaci účinok. A je vhodná na homeopatiu. A ako už bolo napísané, ideálna pre fajčiarov! Zložky sú z 97,9 % prírodné!

Táto pasta tiež neobsahuje: fluoridy, SLS, parabény, umelé sladidlá a etylalkohol.

Pasta tiež neobsahuje: fluoridy, SLS, parabény, umelé sladidlá a etylalkohol.

Táto špeciálna zubná pasta bieli a posilňuje zuby, zabraňuje vzniku zubného kazu, zabraňuje tvorbe zubného kameňa, chráni a posilňuje ďasná, ničí baktérie a mikróby!

Ústna voda s mastichou, stéviou a mätou

Pre kompletnú a dokonalú starostlivosť o vaše ústa odporúčame prírodnú ústnu vodu s mastichou, stéviou a mätou. Ústna voda vhodná pre homeopatov. 98,5 % prírodný produkt!

Ústna voda s mastichou neobsahuje:

  • fluorid
  • Alkohol
  • Parabény
  • Cukor
  • Sacharín
  • SLS
  • Propylénglykol
  • a pridané konzervačné látky

Prírodná detská zubná pasta s mastichou a banánom, bez fluoridu

Čistá, prírodná detská zubná pasta s chioským mastichovým olejom a ovocnou a príjemnou banánovou príchuťou. Bez fluoridu. Prírodná zubná pasta s blahodarnými účinkami mastichy v kombinácii s prírodnými zložkami. Zložky 98,2 % prírodného pôvodu!

Táto zubná pasta z radu "Mastic & Herbs" bola špeciálne vyvinutá pre deti. Vhodná pre deti od 2 rokov.

Účinne čistí zuby. Pomocou mastichy posilňuje ďasná, chráni prvé zuby pred zubným kazom a zubným povlakom a zabraňuje rastu mikróbov v ústnej dutine. Udržuje zuby biele, silné, zdravé a chránené.

Neobsahuje:

  • Fluorid
  • SLS
  • SLES
  • Parabény
  • Propylénglykol
  • Sacharóza
  • a alkohol

Prírodná detská zubná pasta s mastichou a jahodami

Prírodná detská zubná pasta s chioským mastichovým olejom a ovocnou a príjemnou jahodovou príchuťou. Blahodarné vlastnosti mastichy sa spájajú s výberom prírodných zložiek. Zložky 98,2 % prírodného pôvodu!

Zubná pasta z radu "Mastic & Herbs" je vhodná najmä pre deti od 2 rokov. Účinne čistí zuby. Pomocou mastichy posilňuje ďasná, chráni prvé zuby pred zubným kazom a zubným povlakom a zabraňuje rastu mikróbov v ústnej dutine.

Udržuje zuby biele, silné, zdravé a chránené.

Neobsahuje: fluorid, SLS, SLES, parabény, propylénglykol, sacharózu a alkohol.

Netestované na zvieratách

Všetky tieto zubné pasty nie sú testované na zvieratách a neobsahujú žiadne zložky pochádzajúce zo zvierat.

Pozrite si náš kompletný sortiment prírodných zubných pást bez fluoridu tu a vyberte si tú, ktorá vám najviac vyhovuje.

Späť na blog

Top produkty

1 z 17